کد خبر : 22283
تاریخ انتشار : شنبه 22 مهر 1402 - 15:23

نسخه جدید «شاد» امروزبا حضور وزیر آموزش و پرورش ، رونمایی شد

نسخه جدید «شاد»  امروزبا حضور وزیر آموزش و پرورش ، رونمایی شد
مراسم رونمایی از نسخه جدید «شاد»، امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش و قائم‌مقام مدیرعامل همراه اول برگزار شد.

آبان نیوز | مراسم رونمایی از نسخه جدید «شاد»، امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش، قائم‌مقام مدیرعامل همراه اول و تعدادی از معاونان وزیر آموزش و پرورش در مرکز «شاد» برگزار شد.

به نوشته فارس ، حکمتی‌کیا مدیرعامل شاد در این مراسم با بیان اینکه نسخه جدید اپلیکیشن «شاد» از ساعت آینده امکان استفاده برای عموم را دارد، اظهار کرد: در نسخه جدید «شاد» از حالت استاتیک به حالت دینامیک تغییر اَپ داده‌ایم.

وی ادامه داد: در نسخه جدید علاوه بر اندروید، روی وب تمام امکانات را داریم و نسخه PWO را برای استفاده در گوشی‌های IOS توسعه دادیم که این موضوع مورد تقاضای قشر زیادی از مخاطبان ما در طول ۳ سال گذشته بوده است.

حکمتی‌کیا افزود: در نسخه جدید «شاد» توسعه ویژه‌ای روی پیام‌رسان دادیم و با توجه به داینامیک بودن صفحه خدمات شاد، این امکان وجود دارد که صفحه خدمات شاد، شخصی‌سازی شود؛ یعنی هر فردی متناسب با نیازمندی خودش انتخاب کند که چه سرویس‌هایی در دسترس سریع خودش باشد.

وی اضافه کرد: از دیگر اتفاقات که در پیام‌رسان شاد افتاده است، این بوده که مشاهده کنندگان پیام در گروه‌ها می‌توانند مشخص شوند، همچنین چند مکالمه را می‌توان به صورت گروهی حذف کرد، امکان انتقال حساب کاربردی وجود دارد، چت‌ها را می‌توان در پیش‌نمایش مشاهده کرد و چند پیام را می‌توان همزمان در گروه‌ها و کانال‌ها سنجاق کرد و کاربران هم دسترسی داشته باشند. ضمن اینکه می‌شود روی پیام هر فرد با اموجی واکنش نشان داد و نکته دیگر اینکه تغییرات ظاهری و بهبود انیمیشن‌ها اتفاق افتاده است.

مدیر عامل شاد با اشاره به ویدئوهای آموزشی گفت: امکان لایک کردن، کامنت گذاشتن و نشان کردن روی این ویدئوها وجود دارد؛ همچنین هر فرد می‌تواند اتفاقاتی که در شاد رقم زده است را در پروفایل خود ببیند.

وی به بخش تماشا اشاره کرد و افزود: در این بخش، در کانال‌های منتخب می‌توانند پست‌ و استوری‌ قرار دهند. ضمن اینکه ورود معلمان و مدیران با استفاده از کد صوتی خواهد بود.

حکمتی‌کیا ادامه داد: در بحث احراز هویت هم هر شخصی متناسب با امکاناتی که در شاد می‌گیرد، احراز هویت متناسب و ویژه با هوش مصنوعی خواهد داشت.

 

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در این مراسم، اظهار کرد: واقعیت این است که کودکان و دانش‌آموزان ما، اصلی‌ترین سرمایه کشور هستند که هر کاری برای آنها انجام دهیم، نشان‌دهنده اهتمام ما به شکوفا شدن آینده کشور است؛ زیرا آینده شکوفای ایران اسلامی حاصل‌جمع شکوفا شدن آینده یکایک فرزندان این کشور است.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های ما همواره این بوده است که بچه‌ها در فضای مجازی، جست‌وجوهای سالم و ایمنی داشته باشند، افزود: دغدغه ما این است گشت‌وگذار مجازی دانش‌آموزان که جزوی از زندگی امروزشان است، با سلامتی و ایمنی کامل همراه باشد.

صحرایی ادامه داد: در جنگ ترکیبی و شناختی که این روزها جهان درگیر آن است، شاهد آن هستیم که تمرکز فوق‌العاده‌ای روی انحراف ذهنی فرزندان ما اتفاق افتاده است؛ امروز دیگر جنگی در مرزها نیست بلکه نقطه تمرکز و حمله به مغزهای کودکان ماست که انعطاف فوق‌العاده زیادی دارند و اگر راه درست را برای آنها هموار نکنیم، آسیب‌پذیری آنها زیاد خواهد بود.

وی با بیان اینکه «شاد»، نماد خودباوری و تبدیل تهدید به فرصت است، گفت: «شاد»، ما را در مقابل کرونا، پیروز کرد؛ یکی از میدان‌های آسیب‌پذیری ما در بحران جهانی کرونا، مدرسه‌ها و آموزش بود و اگر «شاد» نبود، بسیار وضعیت بحرانی پیش روی ما بود و از این بابت، باید به همه کسانی که در توسعه این نرم‌افزار، دست داشتند، خدا قوت بگوییم و از صمیم قلب از آنها تشکر کنیم.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: «شاد» جدید در فضای پساکرونا یک مأموریت بزرگ دارد و آن هم این است که کلاس واقعی ما را به محیط یادگیری تبدیل کند و آن را از محیط آموزش ارتقا دهد؛ کلاس جایی است که بچه‌ها باید یاد بگیرند نه اینکه صرفاً آموزش ببینند.

وی با بیان اینکه «شاد» می‌تواند مقدمه‌ساز اجرای آموزش‌های ترکیبی و تلفیقی در جهان پساکرونا و آموزش و پرورش متحول شده ما در دوران پسا کرونا باشد، ادامه داد: بسیاری از متخصصان تعلیم و تربیت معتقدند بزرگترین یافته ما از کلاس‌های مجازی دوران کرونا، کوچ ما از آموزش‌های سنتی به آموزش‌های نوین مبتنی بر رویکردهای تلفیقی خصوصا آموزش معکوس و آموزش آمیخته است. در آموزش معکوس، کلاس محل یادگیری است و نه آموزش.

 

صحرایی با تأکید بر اینکه بچه‌ها باید پیش از شروع کلاس، به کمک «شاد» درس‌ها را بخوانند و کلاس به جای محیط آموزش به محیط یادگیری تبدیل شود، گفت: در کلاس محیط مذاکره و مباحثه باعث می‌شود که حل مسأله شکل بگیرد و راه آن هم این است که محتوای آموزشی قبل از کلاس، در «شاد» در دسترس بچه‌ها قرار گیرد و مسؤولان آموزش و پرورش کاری کنند که رجوع به «شاد» در ساعت غیر از ساعت رسمی، به عنوان بخشی از فعالیت آموزشی آن دانش‌آموز تعریف و مورد ارزشیابی تکوینی قرار گیرد.

وی به نرم‌افزار ذره‌بین اشاره کرد و افزود: این نرم‌افزار نوید بخش فراهم آوردن محیط امن مجازی برای کودکان ما محسوب می‌شود؛ در بسیاری از کشورهای جهان، برنامه‌های کاربردی والدینی یا مراقبت والدینی در دسترس همه قرار می‌گیرد و استفاده از آنها هم به لحاظ فرهنگی به گونه‌ای جا افتاده است که مقدمه ورود به فضای مجازی، فضا و پنجره‌ای است که ایمنی آن به تأیید رسیده است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اساسا کسانی که به دنبال استفاده بهینه از فضای مجازی هستند، پیش از آنکه دسترسی کودکان به این فضا را فراهم کنند، ایمنی و سلامت آن را تأمین و تضمین می‌کنند و این به معنای محدود کردن یا فیلتر کردن نیست؛ بلکه به معنای مصون کردن و جهت دادن است.

وی ادامه داد: یادگیری نحوه به کارگیری فضای مجازی یا فعالیت در فضای مجازی، یکی از تکالیف ما هست و آن را سواد رسانه‌ای یا سواد استفاده از فضای مجازی می‌دانیم که یک کار بسیار مهم است.

صحرایی افزود: از همه همکارانم می‌خواهم که با بررسی زمان‌هایی که در سال‌های گذشته، به دلیل آلودگی هوا مجبور بودیم، کلاس‌ها را تعطیل کنیم، از هم اکنون پیش‌بینی کرده و «شاد» را آماده آموزش کنند تا در آن روزهایی که کلاس‌ها به دلیل آلودگی هوا یا حوادث دیگر تعطیل می‌شود، «شاد» قابلیت جایگزینی سریع کلاس واقعی را هم پیدا کند.

امتیاز شما

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.