ساخت کیت ارزان و سریع بیماریهای لثه برای نخستین بار در کشور/ ایران دومین کشور جهان که صاحب این فناوری شد
آبان نیوز : محمد عادل غیاث، دانشآموخته کشور انگلیس در رشته نانو الکترونیک درباره کیت ساخته شده برای بیماریهای لثه گفت: یکی از شایعترین بیماریهای دهان و دندان در جهان «پریودونتایت» است و طبق آمار فدراسیون جهانی دندانپزشکی بیش از نیمی از جمعیت بالغ جهان و بیش از پنجاه درصد جمعیت کشور به این بیماری مبتلا هستند اما در اکثر مواقع از ابتلای خود به آن اطلاع ندارند.
وی ادامه داد: این کیت بیماریهای لثه را به سرعت و در کمتر از ده دقیقه تشخیص میدهد و میتواند بیماریهای لثه ا با گرفتن سه قطره از بزاق دهان بسیار ساده ارزان و سریع شناسایی کند؛ بدون آنکه نیاز به متخصص و یا مهارت ویژهای باشد افراد میتوانند از آن استفاده کنند.
غیاث افزود: این بیماریها میتواند دوره نهفتگی بسیار طولانی و تا دهها سال بدون اینکه منجر به عارضه درد شوند وجود داشته باشند، بنابراین تشخیص این بیماریها آسان نیست و پزشک تنها در مراحل پیشرفته این بیماری قادر به تشخیص و تعیین مقدار پیشرفت آن است.
این فناور خاطرنشان کرد: از این کیت میتوان برای پایش روند درمان بیماری نیز استفاده کرد. در صورتی که این بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود با رعایت نکات ساده درمان میشود اما در صورت عدم درمان میتواند پیامدهای دردناکی به همراه داشته باشد؛ ضمن اینکه این بیماری با بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی-عروقی، بیماریهای تنفسی و بیماری دیابت ارتباط مستقیم دارد و میتواند این بیماریها را تشدید کند؛ بنابراین ضروری است در افرادی که از چنین بیماریهایی رنج میبرند، پریودونتایت را به موقع تشخیص داد و به درمان آن پرداخت.
غیاث با بیان اینکه بیماریهای لثه یکی از علل مهم زایمان زودرس مادران باردار است، ادامه داد: تمام پیامدهای این بیماری تشخیص به موقع آن را ضرروی میکند.
فناور ایرانی افزود: «نمونه اولیه این کیت آماده است و به زودی به مرحله تولید میرسد؛ این کیت تنها یک نمونه خارجی و یک تولید کننده خارجی دارد و در حال حاضر این محصول فناورانه در اختیار چند کشور اروپایی است؛ ما دومین کشوری هستیم که به این فناوری دست پیدا کردیم و توانستیم آن را بومیسازی کنیم؛ در ساختمان این کیت از نانوذرات استفاده شده که امکان تشخیص بیماری در مراحل آغازین را فراهم کرده و در واقع با استفاده از فناوری نانو در سازوکار این کیت به چنین حساسیتی دست پیدا کردیم».
غیاث در پایان گفت: قیمت نمونه ایرانی این کیت حداقل ۱۰ برابر ارزانتر از نمونه خارجی آن است و با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم، حتی نمونه خارجی این کیت در داخل وجود ندارد./فارس
برچسب ها :ساخت کیت بیماریهای لثه ، محمد عادل غیاث
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰