آلودگی هوای تهران، یک ابرچالش زیستمحیطی
آبان نیوز : علی روشنی افزود: بیش از ۲۰ دستگاه براساس قانون هوای پاک وظایفی بر عهده دارند و همه دستگاههای مکلف باید در جهت انجام وظایفشان تلاش کنند البته ایجاد هماهنگی بین همه دستگاهها در سطح ملی باید اتفاق بیفتد تا این ابر چالش زیست محیطی حل شود. در واقع هرچه قدر هماهنگی بیشتر باشد، احتمال کاهش آلودگی هوا افزایش مییابد.
به نوشته ایسنا ،وی با بیان اینکه مشکل آلودگی هوا یک شبه حل نمیشود، اظهارکرد: برخی از راه حلهای کاهش آلودگی هوا در بلندمدت به حل این مشکل کمک میکند مانند ارتقای کیفیت سوخت و بهرهگیری از خودرویهای هیبریدی.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تهران در پاسخ به این پرسش ایسنا که کدام دستگاه تاکنون در استان تهران در زمینه اجرای قانون هوای پاک همکاری لازم را نکرده است، گفت: نمیتوان در این زمینه اظهارنظر قطعی کرد. در کل از همه دستگاههای متولی می خواهیم که پای کار بیایند.
وی به ذکر مثالی پرداخت و اظهارکرد: از واحدهایی مانند نیروگاههای حرارتی خواستیم که مصرف سوخت مازوت را متوقف کنند. این واحدها در حال حاضر از گاز طبیعی استفاده میکند.
روشنی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه یکی ازوظایف محیط زیست گشت و پایش است، گفت: ما حدود ۱۴ تا ۱۵ اکیپ گشتزنی داریم که شبانهروز از تمام واحدهای صنعتی بازدید میکنند. از اول آبان تعداد پایشهای زیستمحیطی را افزایش داده و طی این مدت بسیاری از واحدهای آلاینده را کنترل کرده و به آنها اخطار دادهایم.
وی با اشاره به اینکه حدود ۸۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از منابع متحرک است، اظهارکرد: یکی از وظایف ما نظارت بر مراکز معاینه فنی است و این کار را انجام دادهایم.
معاون مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران درباره این موضوع که به نظر میرسد محیط زیست وظایف نظارتی خود را در زمینه قانون هوای پاک بهدرستی انجام نمیدهد، گفت: بر اساس قانون هوای پاک سازمان محیط زیست تا حدی میتواند کار نظارتی انجام دهد. کارگروههایی در سطح اداره کل محیط زیست و استان تهران داریم حتی نیروهای گارد محیط زیست را وارد این مقوله کردهایم؛ نیروهایی که باید از عرصههای طبیعی حفاظت کنند، در حال حاضر در زمینه کنترل آلودگی بخش صنعت فعال هستند.
وی اضافه کرد: آنان به همراه کارشناسان محیط زیست کار نظارت بر واحدهای صنعتی را انجام میدهند. در واقع۸۰ درصد انرژی خود را صرف کاهش آلودگی هوای شهر تهران میکنیم.
روشنی در پایان درباره احتمال استفاده از گازوئیل پرگوگرد در ماههای آتی تاکیدکرد: بر اساس رویکرد سازمان محیط زیست هیچ نیروگاهی نباید از مازوت و گازوئیل پرگوگرد استفاده کند و محیط زیست با واحدهای متخلف برخورد خواهد کرد.
برچسب ها :آلودگی هوا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰